Скільки різних страв можна приготувати з лаваша, що важко й перерахувати. Якщо ви ще не пробували лаваш у поєднанні з тунцем, то варто це зробити на сніданок, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Натріть на крупній тертці сир пармезан та варене яйце. Замість пармезану можна взяти будь-який твердий сир. Наріжте напівкільцями цибулю.
Розстеліть на столі прямокутний лист лаваша, на ньому ми будемо збирати всі інгредієнти. Змастіть його вершковим маслом. Викладіть на нього руколу. Зверху рівномірно викладіть фарш, змішаний із консервованого тунця, яйця та цибулі. Зверху посипте тертим сиром. Після цього обережно згорніть лаваш конвертиком і підсушіть на сковорідці з обох боків. Ваш сніданок готовий. Смачного!
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...