Скільки різних страв можна приготувати з лаваша, що важко й перерахувати. Якщо ви ще не пробували лаваш у поєднанні з тунцем, то варто це зробити на сніданок, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Натріть на крупній тертці сир пармезан та варене яйце. Замість пармезану можна взяти будь-який твердий сир. Наріжте напівкільцями цибулю.
Розстеліть на столі прямокутний лист лаваша, на ньому ми будемо збирати всі інгредієнти. Змастіть його вершковим маслом. Викладіть на нього руколу. Зверху рівномірно викладіть фарш, змішаний із консервованого тунця, яйця та цибулі. Зверху посипте тертим сиром. Після цього обережно згорніть лаваш конвертиком і підсушіть на сковорідці з обох боків. Ваш сніданок готовий. Смачного!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...