Ви намагаєтеся старанно дотримуватися усіх правил приготування м’яса, але воно все одно виходить або "гумовим", або просто несмачним? Є одне правило, про яке багато хто забуває, передають Патріоти України.
Йдеться про те, як правильно солити м'ясо під час приготування. Насправді від цього значною мірою залежить те, якою вийде страва.
Досвідчені кулінари радять солити м'ясо незадовго до закінчення смаження. Справа у тому, що сіль сприяє виділенню соку. Отже, якщо посолити страву занадто рано, то м'ясо віддасть занадто багато соку і може вийти дуже сухим.
Якщо посолити на початку приготування, то воно буде дуже жорстким. Тому краще робити це або наприкінці смаження, або на стадії напівготовності. Стейк рекомендують солити уже після того, як він приготувався.
Якщо ви варите м'ясо, краще посолити його за 20-25 хвилин до завершення варіння, коли продукт ще не зовсім готовий. Оскільки сіль сприяє виділенню рідини, то м'ясо, яке посолили на початку приготування, може стати занадто сухим і жорстким.
Якщо ви запікаєте м'ясо, то краще посолити його, коли воно буде готовим лише наполовину. У такому разі воно буде ніжним і не втратить своєї соковитості.
Експерти назвали алкогольний напій, який найчастіше спричиняє важке похмілля. Його вживає значна частина українців, проте саме цей вид спиртного найбільше впливає на організм, викликаючи сильний головний біль, нудоту, зневоднення та загальну слабкість ...
19 травня за новим стилем (1 червня за старим) вшановують пам'ять священномученика Патрикія Пруського, єпископа Іоанна Готського і мученика Калуфа Єгиптянина. За юліанським каоендарем сьогодні вшановують праведника Іова Багатостраждального, нагадують П...