У теплу пору року навряд чи хтось зможе відмовитись від задоволення приготувати апетитний шашлик, що тане в роті. Існує безліч способів, які допомагають довести м’ясо до досконалості. Важливу роль створенні кулінарного шедевру грає маринад. Як його приготувати, передають Патріоти України.
Цей вид м’яса є одним із найпопулярніших, тому варто знати про рецепти, здатні найкращим чином розкрити смак свинини. Відмінним варіантом є цитрусовий маринад.
На кілограм м’яса варто взяти два лимони середнього розміру, обдати їх гарячою водою та подрібнити на кільця. Потім введіть кілограм подрібненої цибулі, половину чайної ложки звичайного чорного перцю. Також варто додати пару маленьких ложок цукру. Потім варто з’єднати всі інгредієнти склянкою крижаної газованої води.
Якщо ви любите пікантну їжу, то вам однозначно варто скуштувати цей рецепт маринаду. Варто взяти склянку аджики, маленький перчик чилі, пару часточок часнику, дві цибулини середнього розміру, трохи цукру, пару столових ложок лимонного соку.
Не забудьте також ложку солі, коріандру та кілька горошок перцю. Потрібно поєднати інгредієнти з подрібненим часником, цибулею та чилі. Такий маринад сподобається багатьом.
Цей вид соусу теж сподобається багатьом, оскільки він базується на поєднанні кислого і солодкого смаків. Потрібно поєднати близько 200 мл якісного соєвого соусу з двома великими ложками рідкого меду. Вводимо 3 подрібнені часточки часнику, трохи солі та спеції. Добре поєднуються кмин, коріандр та чорний перець.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...