Цей тест проводять при прийомі на роботу: Виберіть фігуру - і дізнаєтеся, які ви в роботі і в сім’ї

На співбесіді директор великої компанії намалював кілька фігур, і запропонував обрати. Подивіться на фігури, представлені на зображенні нижче і виберіть ту, яка вам імпонує прямо зараз, передають Патріоти України.

Якщо ваш вибір припав на:

Квадрат

Робота

Ви – трудоголік. Здібності вашої пам’яті вражають. Всі справи, за які ви беретеся, доводите до кінця завдяки своїй завзятості і наполегливості.

Родина

Ви досить вимогливі зі своїми близькими. У всьому любите порядок і кожна дрібниця має значення. Це може викликати конфлікти в родині.

Прямокутник

Робота

Ви дуже мінливі. Беретеся то за одне діло, то за інше. Але це відбувається не через вашу лінь, а тому що ви дуже допитливі і вам цікаво спробувати щось нове.

Родина

Ваша непередбачуваність, часом, вибиває з рівноваги ваших близьких. Вони ніколи не знають, чого від вас можна очікувати.

Трикутник

Робота

Логічне мислення – ваш коник. До того ж, ви – лідер. З усього того, що відбувається, ви робите висновок, аналізуєте, і використовуєте ці думки в своїх інтересах. Через це ви постійно вдосконалюєтеся і ростете.

Родина

Ваше лідерство трохи заважає вашим домочадцям. Довести вам щось просто неможливо, переконати – теж. Всі рішення ви приймаєте самостійно і критику на дух не переносите.

Коло

Робота

У вас все під контролем, повинен статися справжній апокаліпсис, щоб ви вийшли з себе і підвищили голос. У конфліктах і плітках ви не берете участь.

Родина

Ви – сама гармонія, тепло і затишок. Тому вашим близьким дуже комфортно. Ви будь-кому надасте допомогу і підтримку, будь то літня бабуся або тринадцятирічний син.

Зигзаг

Робота

У роботи ви запальні, але ваша здатність знайти спільну мову з будь-якою людиною вам на руку. Слухайте свою інтуїцію і вас чекає успіх.

Родина

Всі творчі люди надмірно емоційні. Саме це трохи заважає вам і вашим близьким мирно жити. Спробуйте направити свою енергію на якесь хобі.

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...