Зварити буряк так, щоб ним не пропахла вся квартира не складно, якщо знати про кулінарні хитрощі, передають Патріоти України.
Запах це не єдина особливість коренеплоду. Через те, що після варіння брудниться кухонне начиння, господині вважають за краще варити його в старому посуді, щоб потім не відмивати.
Деякі жінки варять коренеплоди в мультиварці, але навіть у цьому випадку неприємного запаху не уникнути.
Залишається тільки запікати буряки в духовці або…
Для цього знадобиться кірка чорного хліба. Пригодиться навіть сухар.
Отже, помийте овоч, хвостики та коріння залиште, закип’ятіть каструлю води.
Покладіть буряк у окріп – це помітно скоротить час доведення овочів до готовності.
Щоб запобігти появі бурякового запаху, покладіть услід кірку чорного хліба.
Це не означає, що запаху взагалі не буде. Просто він буде не такий різкий і приємніший.
Крім того, зберегти насичений колір овочів можна, якщо влити в каструлю, де вариться буряк, половину чайної ложки оцту.
Як альтернативне рішення можна покласти одну чайну ложку цукру.
Розсипана сіль давно вважається прикметою, яка попереджає про неприємності або зраду. Народні прикмети та езотеричні практики надають цьому випадку особливе значення, передають Патріоти України. Зрада або обман Найпоширеніша прикмета каже: якщо сіль р...
Артеріальний тиск залежить не лише від способу життя, а й від того, що ми їмо. Деякі продукти здатні підвищувати тиск, навіть якщо ви вважаєте їх безпечними, передають Патріоти України. Сіль та солоні продукти Надмірне споживання солі — головна причин...