Варіння яєць – не така проста справа, як може здатися на перший погляд. Однією із важливих цілей господині під час цієї кулінарної процедури є отримання цілісної страви. Так, на шкаралупі не повинно з’являтися тріщин. Якщо яйце витече, то готова страва навряд чи влаштує гурманів. Яйця лопаються в каструлі з водою через те, що господині припускаються серйозних помилок, передають Патріоти України.
Відправляти до сотейника холодні яйця не варто. Бажано дістати їх із холодильника хоча б за кілька хвилин до початку варіння. Якщо продукт встигне придбати кімнатну температуру, ризик утворення тріщин на шкаралупі значно знизиться.
Якщо вода бурхливо кипітиме, то яйця, швидше за все, луснуть. Відбудеться це через швидке розширення білка і жовтка. Тому варити страву потрібно на повільному чи середньому вогні.
Варіння яєць слід здійснювати в підсоленій воді. Якщо рідина буде прісною, то шкаралупа може тріснути, а білок витікає. А от якщо у воді міститься сіль, то витікання яйця не буде навіть за наявності тріщин на твердій оболонці.
Натуральний освіжаючий лимонад можна приготувати вдома лише за кілька хвилин. При цьому лимонад буде дуже смачним, повністю натуральним, без штучних добавок, і значно кращим за магазинний лимонад, передають Патріоти України. Вода – 1 лЛимон – 2 шт.Цуко...
Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...