А ви це знали? Навіщо деякі господині додають до млинців газовану воду

Не всіх господарок задовольняє базовий рецепт млинців, оскільки результат завжди передбачуваний. На фінальну якість страва складно вплинути і сніданок залежить від точності пропорцій, а також вихідної якості продуктів. Тому кулінари намагаються винайти новий спосіб приготування звичної страви, передають Патріоти України.

Подробиці

Наприклад, не всі знають про те, що можна приготувати млинці з додаванням газованої води. Що це дає.

Через особливий склад газована вода краще за соду і будь-які інших компоненти дозволить вам приготувати найтонші млинці з апетитними дірочками.

Їсти таку страву – це суцільне задоволення.

Такі красиві млинці не соромно подавати до столу як з варенням, так і з будь-якою начинкою.

Як правильно вводити компонент

У цьому немає жодних складнощів. Спочатку потрібно правильно розрахувати пропорції. Кулінари рекомендують брати на 200 г борошна половину літра газованої води.

Важливо, щоб вода була мінеральна, інакше у млинців з’явиться не зовсім приємний присмак.

Половина газованого напою додається до цукру, яєць та молока (сметани, натурального йогурту) і ця суміш доводиться до однорідного стану. Після чого додається борошно, компоненти з’єднуються.

Потім залишиться влити частину води, що залишилася.

Така техніка допоможе приготувати тісто відмінних тонких млинців без грудок.

Один продукт з кухні збереже сир свіжим надовго - перевірено експертами

понеділок, 21 липень 2025, 18:30

Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...

Чому шашлик виходить сухим: ТОП-5 основних помилок, які псують м’ясо

понеділок, 21 липень 2025, 16:50

Шашлик - це улюблена страва мільйонів, але не завжди результат радує. Іноді м’ясо виходить не соковитим, а жорстким або сухим. У чому ж причина, передають Патріоти України. Експерти розповіли, які помилки найчастіше допускають під час приготування шашл...