Класична рецептура омлету включає обмежену кількість компонентів, так як страва вважається простою. Проте будь-який кулінар намагається перевершити попередників, удосконаливши класику, передають Патріоти України.
Основна “претензія” до омлету полягає в тому, що він не завжди піднімається і продовжує тримати форму після подачі. Саме тому “в діло” йдуть такі незвичні компоненти, як сир і газована вода.
Традиційно кисломолочний продукт вводять у рецептуру омлетів, які потім запікаються у духовці. Не варто боятися, що страва буде абсолютно невпізнанною: ні, смак яєць залишиться.
Сир можна брати будь-який. Перевага надається свіжому домашньому продукту без сторонніх смаків та кислоти.
Готувати такий омлет потрібно за особливим рецептом. На три курячі яйця береться сто грамів сиру.
Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Потім жовток з’єднується із сиром. Окремо ми доводимо білок до пишності та вводимо до інших компонентів.
Готується такий омлет 20 хвилин при температурі 130 градусів.
Важливий момент полягає у виборі рідини. Вода не повинна мати сильний яскраво виражений присмак. Також перевагу надають сильногазованому напою без зайвої мінералізації.
Розрахувати норму рідини легко. На одне куряче яйце береться одна велика ложка газованого напою. Готувати омлет з мінералкою можна за будь-яким рецептом.
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...