
Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне і нескладне до чаю, спечіть горіховий пиріг з яблуками. Він виходить настільки смачним, гарним і повітряним, що з'їдається до останньої крихти. Таким десертом не соромно прикрасити і святковий стіл, зазначають Патріоти України.
Основні компоненти
Також візьміть миску для замішування тіста, міксер і форму для випічки 24 на 28 сантиметрів.
Форму для випічки застеліть пергаментом. Горіхи подрібнити.
У мисці борошно перемішайте з розпушувачем і вершковим маслом.
Потім додайте цукор і подрібнені горіхи, перемішайте.
Яйця вбийте в молоко, збийте міксером і акуратно вмішати в тісто.
Яблука вимийте, очистіть від шкірки, наріжте великими кубиками.
Якщо яблука занадто соковиті, можете їх перемішати з сухим вершковим пудингом.
Тісто викладіть у форму, розрівняйте.
Зверху розкладіть яблука.
Духовку розігрійте заздалегідь. Випікайте пиріг приблизно сорок хвилин при 170 гр.
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...