
Додавання у фарш певних продуктів зробить котлети набагато соковитішими і ніжнішими. Йдеться про такі компоненти, як м’якуш батона, вершки, манна крупа, передають Патріоти України.
Про це знають усі господині. Проте багато хто з них забуває про важливість ще одного інгредієнта – цибулі. Адже соковитість і м’якість котлет залежить насамперед від цієї складової частини страви.
Найчастіше кулінари відправляють у м’ясну основу сирий овоч. Проте досвідчені господині іноді замислюються: «Можливо, є сенс покласти у фарш смажену цибулю?»
Досвідчені кулінари відзначають: цибульний компонент можна використовувати в сирому вигляді, а можна і попередньо обсмажити на сковороді. В обох випадках готове блюдо вийде смачним. І все ж таки домогосподарки радять використовувати саме смажену цибулю.
Попередня обробка прибере із овочів зайвий смак. В результаті м’ясна страва за жодних обставин не буде надто гострою або гіркою.
Крім того, покращиться і консистенція котлет. За рахунок обсмаженого в маслі інгредієнта котлети стануть набагато м’якшими.
Неймовірна соковитість поєднуватиметься з приємним смаком. Швидше за все, господині більше не використовуватимуть цибулю у сирому вигляді.
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...