Є секрет! Як за допомогою соди зробити котлети пишними

На якість та смак готової страви впливають багато факторів. Починаючи від найпростішого – настрою кухаря, закінчуючи його майстерністю, чи якістю продуктів. Щодо майстерності, то саме цей момент дозволяє врятувати навіть не найвдаліший рецепт, причому в останній момент, передають Патріоти України.

Розкажемо, що потрібно додати до котлетного фаршу, щоб посмажити пишну та м’яку страву. До речі, відповіді на такі питання часто народжуються в муках кулінарної творчості та експериментів.

Що додати до фаршу

Існують старі та не один раз перевірені рецепти приготування фаршу для котлет. Часто вони передаються у спадок і вважаються фірмовою стравою. Тільки це ще не привід для того, щоб відмовити собі в задоволенні хоч раз, але зійти з торованої стежки.

Цілком приголомшливих результатів вдасться досягти, якщо додати у фарш дрібку харчової соди. Вона зробить готові котлети не лише м’якими, а й соковитими.

Вважається, що трюк із содою слід взяти на озброєння кулінарам-новачкам, якщо є побоювання, що котлети вийдуть сухими та плоскими.

Але навіть готову страву можна врятувати. Достатньо лише тушкувати котлети в бульйоні, соусі або просто додавши на сковороду трохи води.

Є секрет! Як приготувати грибний суп ресторанної якості

четвер, 8 травень 2025, 18:13

Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...

Є секрет! Чим врятувати надто жирний м’ясний бульйон

четвер, 8 травень 2025, 17:05

Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...