Є секрет! Як за допомогою соди зробити котлети пишними

На якість та смак готової страви впливають багато факторів. Починаючи від найпростішого – настрою кухаря, закінчуючи його майстерністю, чи якістю продуктів. Щодо майстерності, то саме цей момент дозволяє врятувати навіть не найвдаліший рецепт, причому в останній момент, передають Патріоти України.

Розкажемо, що потрібно додати до котлетного фаршу, щоб посмажити пишну та м’яку страву. До речі, відповіді на такі питання часто народжуються в муках кулінарної творчості та експериментів.

Що додати до фаршу

Існують старі та не один раз перевірені рецепти приготування фаршу для котлет. Часто вони передаються у спадок і вважаються фірмовою стравою. Тільки це ще не привід для того, щоб відмовити собі в задоволенні хоч раз, але зійти з торованої стежки.

Цілком приголомшливих результатів вдасться досягти, якщо додати у фарш дрібку харчової соди. Вона зробить готові котлети не лише м’якими, а й соковитими.

Вважається, що трюк із содою слід взяти на озброєння кулінарам-новачкам, якщо є побоювання, що котлети вийдуть сухими та плоскими.

Але навіть готову страву можна врятувати. Достатньо лише тушкувати котлети в бульйоні, соусі або просто додавши на сковороду трохи води.

Господиням на замітку! Які дріжджі обрати для паски на Великдень - сухі чи мокрі

середа, 16 квітень 2025, 18:56

Паска на Великдень - не лише звичайний смаколик до свята. Вона з давніх-давен уособлює сімейні традиції, духовність, а також домашній затишок. Для того, щоб цей символ вдався на славу: вийшов пухким, ароматним і смачним, вкрай важливо підбирати правиль...

Не робіть помилок! Який продукт категорично не можна додавати до котлет, щоб вони не розпадалися

середа, 16 квітень 2025, 18:30

Домашні котлети – найкраща страва для обіду, яку вміє готувати кожна господиня. Для того, щоб вони були соковитими та смачними, кулінари радять додавати у фарш цибулю, хліб, спеції, навіть терті овочі. Але все ж таки є один інгредієнт, який може зіпсув...