На якість та смак готової страви впливають багато факторів. Починаючи від найпростішого – настрою кухаря, закінчуючи його майстерністю, чи якістю продуктів. Щодо майстерності, то саме цей момент дозволяє врятувати навіть не найвдаліший рецепт, причому в останній момент, передають Патріоти України.
Розкажемо, що потрібно додати до котлетного фаршу, щоб посмажити пишну та м’яку страву. До речі, відповіді на такі питання часто народжуються в муках кулінарної творчості та експериментів.
Існують старі та не один раз перевірені рецепти приготування фаршу для котлет. Часто вони передаються у спадок і вважаються фірмовою стравою. Тільки це ще не привід для того, щоб відмовити собі в задоволенні хоч раз, але зійти з торованої стежки.
Цілком приголомшливих результатів вдасться досягти, якщо додати у фарш дрібку харчової соди. Вона зробить готові котлети не лише м’якими, а й соковитими.
Вважається, що трюк із содою слід взяти на озброєння кулінарам-новачкам, якщо є побоювання, що котлети вийдуть сухими та плоскими.
Але навіть готову страву можна врятувати. Достатньо лише тушкувати котлети в бульйоні, соусі або просто додавши на сковороду трохи води.
Натуральний освіжаючий лимонад можна приготувати вдома лише за кілька хвилин. При цьому лимонад буде дуже смачним, повністю натуральним, без штучних добавок, і значно кращим за магазинний лимонад, передають Патріоти України. Вода – 1 лЛимон – 2 шт.Цуко...
Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...