Є секрет! Що зробити, щоб млинці не прилипали до сковороди


Молоді господині часто нарікають на прилипання млинців до сковороди. Їх стає дуже складно перевернути. А навіть якщо це вдасться зробити вчасно, на млинцях з’являться дірки. І добре, якщо страва хоча б частково збереже круглу форму. Іноді тісто для млинців і зовсім перетворюється на негарну масу, передають Патріоти України.

Подробиці

А ось в досвідчених господинь млинці майже завжди виходять рівними, апетитними та без підгорілостей.

Крім того, у наших бабусь ніколи не виникає проблем із перевертанням страви на сковороді. У чому ж секрет.

Що потрібно зробити зі сковородою

Посуд треба певним чином підготувати до приготування млинців.

Перед тим, як вилити тісто млинця, сковороду потрібно розігріти. У цей час на посуді повинна бути звичайна кухонна сіль.

Іншими словами, пристрій слід прожарити з сипучим солоним продуктом.

Після завершення процедури хлорид натрію треба висипати у відро, а потім слід акуратно пройтися поверхнею сковороди, що остигнула, згорнутим паперовим рушником.

Підсумком цих простих маніпуляцій стане значне спрощення приготування млинців. Рум’яні борошняні вироби не «приклеюватимуться» до дна посуду.

ТОП-5 помилок, через які сирники стають не такими смачними

неділя, 9 березень 2025, 18:05

Пишні та ніжні сирники – чудовий варіант для сніданку. Ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна. При цьому вона чудово поєднується з різними добавками. Наприклад, до сирників можна покласти ягоди, фрукти, шоколад. Також їх можна полити різними со...

Є секрет! Як зробити, щоб смажена картопля не пригорала, не прилипала і не стала м’якою

неділя, 9 березень 2025, 17:12

Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх, то зробити це дуже просто: досить смачно посмажити картоплю. Проте впоратися із завданням по силі лише досвідченій господині, оскільки страва здається нехитрою лише на перший погляд, передають Патріоти України...