Борщ відомий тим, що в процесі його приготування використовують масу компонентів для створення унікального смаку. Існує стандартний “продуктовий набір”, яким переважно користуються господині, передають Патріоти України.
Однак деякі кухарі рекомендують також додавати особливі компоненти, здатні зробити борщ ще цікавішим та якіснішим.
Завдяки своїй особливій текстурі вершкове масло допомагає зробити смак борщу більш однорідним та рівномірним. Через поєднання великої кількості продуктів смак може вийти неоднозначним. Саме вершкове масло допомагає нейтралізувати цю проблему.
Також продукт допоможе стати бульйону ще наваристішим і жирнішим. Це особливо актуально для борщу, приготованого на дієтичних сортах м’яса і без додавання сала.
Найкраще додавати компонент в кінці готування. Це стане завершальним штрихом під час створення кулінарного шедевра. Якщо у вас є сумніви щодо смакових якостей, свої експерименти слід почати з невеликого бруска продукту. Після цього можна збільшувати обсяг вершкового масла відповідно до розміру каструлі борщу.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...