Не робіть так! ТОП-3 кулінарні помилки, через які грибний суп виходить гірким

Грибний суп приготувати не так просто, особливо в тому випадку, якщо ви використовуєте гриби, зібрані самостійно або куплені на ринках, передають Патріоти України.

Справа в тому, що ви не тільки ризикуєте отримати гіркий суп, а можете поплатитись своїм здоров’ям.

Подробиці

Якщо ви збираєте гриби в лісі, варто брати тільки ті, в яких ви впевнені на всі 100%.

Які ще кулінарні помилки псують вишуканий смак супу:

1.Не ті гриби.

Не тільки отруйні гриби не підходять для першої страви. Деякі види їстівних дають сильну гіркоту при варінні.

Найкраще готувати суп із опеньок, боровиків, підберезників та підосиновиків.

Вони не дадуть неприємного присмаку і не змінять колір рідини на чорний.

2.Погано помили.

Підготовка до приготування супу має бути неквапливою. Гриби слід ретельно помити, оскільки навіть невеликий шматочок моху, що прилип поведеться непередбачувано.

Переконайтеся, що гриби чисті та немає нічого зайвого.

3.Забули вимочити.

Це слід робити як із свіжими, так і із сушеними грибами. У першому випадку достатньо півгодини, а в другому – хоча б 2-3 години.

Сушені боровики варто залишати у воді на 8 годин.

Рф зондує ґрунт для політичних торгів - тисне на Донбасі й чіпляється за "сухопутний коридор" з Криму.

понеділок, 15 серпень 2022, 23:03

Тим часом, Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє суперечливу інформацію, що росіяни можуть прискорити підготовку до "референдуму" з метою анексії окупованих територій України. Днями Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні попе...

Окупанти не можуть вийти на адмінкордони Донеччини й Луганщини: Чому перенесли псевдореферендум у "ЛНР"

понеділок, 15 серпень 2022, 22:48

На мій погляд, основним театром військових дій найближчим часом буде саме Донецький напрямок. Це в першу чергу пов'язано з виконанням окупаційною армією другого етапу так званої "спецоперації". Триває сто шістдесят восьма доба героїчного протистояння У...