Грибний суп приготувати не так просто, особливо в тому випадку, якщо ви використовуєте гриби, зібрані самостійно або куплені на ринках, передають Патріоти України.
Справа в тому, що ви не тільки ризикуєте отримати гіркий суп, а можете поплатитись своїм здоров’ям.
Якщо ви збираєте гриби в лісі, варто брати тільки ті, в яких ви впевнені на всі 100%.
Які ще кулінарні помилки псують вишуканий смак супу:
1.Не ті гриби.
Не тільки отруйні гриби не підходять для першої страви. Деякі види їстівних дають сильну гіркоту при варінні.
Найкраще готувати суп із опеньок, боровиків, підберезників та підосиновиків.
Вони не дадуть неприємного присмаку і не змінять колір рідини на чорний.
2.Погано помили.
Підготовка до приготування супу має бути неквапливою. Гриби слід ретельно помити, оскільки навіть невеликий шматочок моху, що прилип поведеться непередбачувано.
Переконайтеся, що гриби чисті та немає нічого зайвого.
3.Забули вимочити.
Це слід робити як із свіжими, так і із сушеними грибами. У першому випадку достатньо півгодини, а в другому – хоча б 2-3 години.
Сушені боровики варто залишати у воді на 8 годин.
Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...