Традиційно котлети готують із фаршу, але є і інші способи приготування цієї смачної м’ясної страви, передають Патріоти України.
Наприклад, якщо дрібно нарубати курку ножем, то вийдуть котлети з руленого м’яса.
1. Куряче філе відокремити від шкіри та плівки. Вимити та обсушити паперовим рушником.
2. Нарізати філе на дуже дрібні кубики, чим дрібніше, тим краще.
3. Сир натерти на великій тертушці. Можна використати заморожений тертий сир.
4. У мисці змішати сир, курку та яйця. Посолити та приправити фарш улюбленими спеціями( перець, паприка, сушений часник, тощо). Можна додати свіжу зелень.
5. У сковороді розігріти 3-4 ст. л. рослинного масла.
6. Смажити рубані котлети в киплячому маслі, викладаючи фарш столовою ложкою.
Дати добре схопитися спочатку одній стороні котлетки, а потім перевернути.
Верхня сторона повинна побіліти, інакше котлети можуть розвалитися при перевертанні, вийде просто обсмажена з сиром курка, а не котлети.
Потім знову перевернути котлети на інший бік та закрити сковороду кришкою.
8. Смажаться ці котлети дуже швидко, досить близько 5-7 хвилин на обидві сторони. Котлети виходять дуже соковиті і смачні, з хрусткою скоринкою зовні і сиром, що тягнеться всередині.
Подавати з будь-яким гарніром чи овочевим салатом у гарячому вигляді!
Смачного!
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...