Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їдати одразу після приготування. Справа в тому, що при зберіганні в умовах низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріте блюдо навряд чи буде апетитним, м’яким та повітряним. Але що робити, якщо господиня приготувала надто багато пюре. Викидати залишки гарніру точно не треба, передають Патріоти України.
Якщо розігріти вчорашню страву з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.
Іншими ознаками готовності є тягучість та липкість пюре.
Ритм сучасного життя диктує нам такі умови, що все потрібно робити швидко, адже скрізь потрібно встигнути, а справ надто багато. І в кулінарії значно пришвидшено більшість процесів готування, передають Патріоти України. Є одна кулінарна хитрість, що до...
Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...