Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їдати одразу після приготування. Справа в тому, що при зберіганні в умовах низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріте блюдо навряд чи буде апетитним, м’яким та повітряним. Але що робити, якщо господиня приготувала надто багато пюре. Викидати залишки гарніру точно не треба, передають Патріоти України.
Якщо розігріти вчорашню страву з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.
Іншими ознаками готовності є тягучість та липкість пюре.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...