
Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їдати одразу після приготування. Справа в тому, що при зберіганні в умовах низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріте блюдо навряд чи буде апетитним, м’яким та повітряним. Але що робити, якщо господиня приготувала надто багато пюре. Викидати залишки гарніру точно не треба, передають Патріоти України.
Якщо розігріти вчорашню страву з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.
Іншими ознаками готовності є тягучість та липкість пюре.
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...
Для одних кава - це початок дня, для інших - заряд енергії, який захищає від хвороб серця та післяобіднього спаду концентрації. Та виявляється, що, випивши свій улюблений напій, можна з насолодою подрімати. Це звучить парадоксально, адже як можна засну...