
Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їдати одразу після приготування. Справа в тому, що при зберіганні в умовах низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріте блюдо навряд чи буде апетитним, м’яким та повітряним. Але що робити, якщо господиня приготувала надто багато пюре. Викидати залишки гарніру точно не треба, передають Патріоти України.
Якщо розігріти вчорашню страву з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.
Іншими ознаками готовності є тягучість та липкість пюре.
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...
Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...