Відомо, що рис займає центральне місце в азіатській кухні, тому існує безліч смачних страв на його основі. Для того, щоб їжа вийшла чудовою, кухарі в китайських ресторанах готують її особливим способом. Далеко не всі господині готують рис у такий же спосіб, передають Патріоти України.
Особлива підготовка рису
Крупу промивають практично всі, адже це дозволяє позбутися частинок пилу та бруду. Однак на цьому підготовчий етап закінчуватись не повинен.
Після цього потрібно відправити рис відстоятись у мисці з водою.
Примітно, що рідина має бути гарячою. Завдяки цьому крупа зможе тримати форму під час варіння і не злипатиметься.
Приготування
Не варто додавати занадто велику кількість води: на склянку рису беріть таку ж кількість рідини. Кришку використовувати не потрібно.
Після того, як вода закипить, вогонь зменшуємо до середніх показників і варимо рівно вісім хвилин.
Головна хитрість
Потім настає дуже важливий момент, від якого багато в чому залежатиме якість гарніру. Рис важливо прибрати з плити, накрити кришкою, вкутати махровим рушником.
Через 12 хвилин можна приступати до вживання розкішного гарніру.
Лосось — популярна страва в літні місяці через свою свіжість і чудовий смак. Його можна використовувати у різних рецептах і готувати різними способами, включаючи гриль, запікання та копчення, Патріоти України. Запечений лосось — це простий і швидкий с...
Вам зателефонували друзі й говорять, що йдуть до вас в гості, а ви не готувались? Не біда. Готуючи крильця за цим простим рецептом ви та ваші гості залишитеся точно задоволеними. Ці крильця – просто нереально смачні! Хрусткі-хрусткі в смачному кисло-со...