Відомо, що рис займає центральне місце в азіатській кухні, тому існує безліч смачних страв на його основі. Для того, щоб їжа вийшла чудовою, кухарі в китайських ресторанах готують її особливим способом. Далеко не всі господині готують рис у такий же спосіб, передають Патріоти України.
Особлива підготовка рису
Крупу промивають практично всі, адже це дозволяє позбутися частинок пилу та бруду. Однак на цьому підготовчий етап закінчуватись не повинен.
Після цього потрібно відправити рис відстоятись у мисці з водою.
Примітно, що рідина має бути гарячою. Завдяки цьому крупа зможе тримати форму під час варіння і не злипатиметься.
Приготування
Не варто додавати занадто велику кількість води: на склянку рису беріть таку ж кількість рідини. Кришку використовувати не потрібно.
Після того, як вода закипить, вогонь зменшуємо до середніх показників і варимо рівно вісім хвилин.
Головна хитрість
Потім настає дуже важливий момент, від якого багато в чому залежатиме якість гарніру. Рис важливо прибрати з плити, накрити кришкою, вкутати махровим рушником.
Через 12 хвилин можна приступати до вживання розкішного гарніру.
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...
Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...