Щоб деруни були ідеальними: ТОП-5 секретів улюбленої страви

Смажені оладки з картоплі готують у різних куточках планети, але наші господині здатні творити справжні дива з цим блюдом. Проте не всім вдається балувати домашніх шедевром кулінарного мистецтва, оскільки не всі господині знають тонкощі приготування, передають Патріоти України.

Подробиці

Які лайфхаки варто взяти на замітку:

  1. Для дерунів ідеально підходить тільки стара картопля, в якій багато крохмалю. Молодий овоч сприяє тому, що страва розвалюється на сковорідці;
  2. Яйце додають тільки в тому випадку, якщо бояться, що крохмалю обмаль;
  3. Якщо ви хочете відчути справжній сільський смак страви, то не додавайте борошно: через це готова страва набуває неприємного відтінку смаку;
  4. Картоплі не можна дати почорніти, інакше страва вийде несмачною. Для цього до тіста можна додати кілька ложок сметани.
  5. Овочі варто натирати на дрібній тертці, навіть цибулю. Якщо ви його просто пошаткуєте, то аромат і смак будуть зовсім не ідеальними.

А ви це знали? Який популярний продукт не варто додавати в солянку

п’ятниця, 18 квітень 2025, 12:30

Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...

Смакота! Цей картопляний гратен з грибами з’їдається за 5 хвилин

п’ятниця, 18 квітень 2025, 11:30

Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...