
Піца за популярністю поступається лише яєчні і вареникам. Спочатку її готували всією сім’єю на домашній кухні в урочистій обстановці. Але зараз це настільки повсякденна страва, що приготувати піцу можна навіть на сковорідці. Ми розповімо, як витратити на піцу всього 15 хвилин, передають Патріоти України.
Продукцію для начинки ми вибираємо самі. В основному це сир, ковбаси, свіжа зелень і гриби.
Приготуйте бездріжджове тісто. У миску насипте борошно, цукор, розпушувач і дрібку солі.
Потім влийте воду, розмішайте до однорідності і замісіть тісто.
Коли маса стане однорідною, накрийте рушником і відставте на деякий час для приготування начинки, подрібніть зелень або зробіть соус.
Розкачайте тісто до потрібного діаметру, викладіть його на сковорідку і доведіть до готовності на плиті, на повільному вогні. По готовності тісто слід просушити протягом 3 хвилин.
Потім зніміть сковорідку з вогню, переверніть тісто, викладіть начинку, соуси і знову поставте на плиту. Готувати на слабкому вогні під кришкою 8 хвилин і подавати до столу.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...