Хитрощі дозволять приготувати рум’яні, пружні картопляні брусочки, які всередині дуже м’які та смачні. Є п’ять нюансів, на які слід звернути увагу при приготуванні смаженої картоплі, якщо кулінар не хоче, щоб її творіння перетворилося на «кашу», передають Патріоти України.
Найголовніший інгредієнт – картопля. Найкраща страва виходить із молодої картоплі, яку буквально недавно викопали із землі.
Нарізані шматочки картоплі розкладають на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи. Чим якісніше буде проведена робота, тим рум’янішою і пружнішою буде картопля у фіналі.
Сковороду та масло попередньо розігрівають. Картоплю не чіпають, не рухають, не перемішують лопаткою 5 хвилин. За цей час вона добре схопиться з одного боку.
За 10 хвилин до завершення солять і додають дрібно порізану цибулю. Якщо цибулю кладуть із самого початку, то до кінця вона просто згорає.
Саме на відкритій сковороді можна приготувати рум’яну та м’яку, але не пухку та кашеподібну картоплю.
Серед різноманіття спецій є одна, універсальна. Це кмин.Ця спеція ідеально підходить до квашеної або тушкованої капусти, та хліба який ви печете власноруч, передають Патріоти України. Ще можна додавати мелений кимн до картопляного пюре, при приготуванн...
Ритм сучасного життя диктує нам такі умови, що все потрібно робити швидко, адже скрізь потрібно встигнути, а справ надто багато. І в кулінарії значно пришвидшено більшість процесів готування, передають Патріоти України. Є одна кулінарна хитрість, що до...