Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній соки. Крім того, котлети виходять смачнішими: вони отримують цікавий хрускіт, передають Патріоти України.
Найчастіше котлети обвалюються в борошні або сухарях.
Однак досвідчені господині вважають за краще використовувати з цією метою подрібнені горіхи.
Чому горіхи – найкращий варіант
Горіхи не гірше від борошна або панірувальних сухарів виконують роль «захисної оболонки».
Котлети, як і раніше, зберігають у собі всі м’ясні соки, що позитивно позначається на ароматі.
Перевагою горіхів над іншими варіантами панірування є корисні якості.
У горіховій паніровці міститься набагато більше корисних речовин, ніж у хлібобулочних та борошняних виробах. Йдеться про вітаміни, селен і омега-3 жирні кислоти.
За своєю калорійністю горіхи не поступаються сухарям, однак у перших містяться саме здорові жири. Вуглеводи також є кориснішими.
І головне – горіхове панірування надає страві додаткову смакову «нотку», якої немає у звичайній страві.
Як зробити панірування
Зліплені з фаршу заготовки для котлет потрібно обваляти в подрібнених горіхах. Використовувати можна арахіс та волоські горіхи.
Яйце має бути заздалегідь додане в фарш. Завдяки цьому інгредієнту горіхове борошно швидко приклеїться до майбутніх котлет.
Тривалість смаження має становити близько 10-15 хвилин на середньому вогні.
Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...