Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній соки. Крім того, котлети виходять смачнішими: вони отримують цікавий хрускіт, передають Патріоти України.
Найчастіше котлети обвалюються в борошні або сухарях.
Однак досвідчені господині вважають за краще використовувати з цією метою подрібнені горіхи.
Чому горіхи – найкращий варіант
Горіхи не гірше від борошна або панірувальних сухарів виконують роль «захисної оболонки».
Котлети, як і раніше, зберігають у собі всі м’ясні соки, що позитивно позначається на ароматі.
Перевагою горіхів над іншими варіантами панірування є корисні якості.
У горіховій паніровці міститься набагато більше корисних речовин, ніж у хлібобулочних та борошняних виробах. Йдеться про вітаміни, селен і омега-3 жирні кислоти.
За своєю калорійністю горіхи не поступаються сухарям, однак у перших містяться саме здорові жири. Вуглеводи також є кориснішими.
І головне – горіхове панірування надає страві додаткову смакову «нотку», якої немає у звичайній страві.
Як зробити панірування
Зліплені з фаршу заготовки для котлет потрібно обваляти в подрібнених горіхах. Використовувати можна арахіс та волоські горіхи.
Яйце має бути заздалегідь додане в фарш. Завдяки цьому інгредієнту горіхове борошно швидко приклеїться до майбутніх котлет.
Тривалість смаження має становити близько 10-15 хвилин на середньому вогні.
Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.