Ви будете здивовані! Чому досвідчені господині обвалюють котлети в горіхах

Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній соки. Крім того, котлети виходять смачнішими: вони отримують цікавий хрускіт, передають Патріоти України.

Подробиці

Найчастіше котлети обвалюються в борошні або сухарях.

Однак досвідчені господині вважають за краще використовувати з цією метою подрібнені горіхи.

Чому горіхи – найкращий варіант

Горіхи не гірше від борошна або панірувальних сухарів виконують роль «захисної оболонки».

Котлети, як і раніше, зберігають у собі всі м’ясні соки, що позитивно позначається на ароматі.

Перевагою горіхів над іншими варіантами панірування є корисні якості.

У горіховій паніровці міститься набагато більше корисних речовин, ніж у хлібобулочних та борошняних виробах. Йдеться про вітаміни, селен і омега-3 жирні кислоти.

За своєю калорійністю горіхи не поступаються сухарям, однак у перших містяться саме здорові жири. Вуглеводи також є кориснішими.

І головне – горіхове панірування надає страві додаткову смакову «нотку», якої немає у звичайній страві.

Як зробити панірування

Зліплені з фаршу заготовки для котлет потрібно обваляти в подрібнених горіхах. Використовувати можна арахіс та волоські горіхи.

Яйце має бути заздалегідь додане в фарш. Завдяки цьому інгредієнту горіхове борошно швидко приклеїться до майбутніх котлет.

Тривалість смаження має становити близько 10-15 хвилин на середньому вогні.

Смакота! Як приготувати найніжніший паштет з курячої печінки

вівторок, 7 січень 2025, 16:09

Зі звичайних інгредієнтів і завдяки простим діям виходить справжній делікатес, передають Патріоти України. Економні господині підрахували, що приготувати паштет з курячої печінки значно дешевше ніж придбати магазинний. А на смак – значно смачніший. Го...

Це здивує багатьох! Навіщо додавати в картоплю під час варіння пиво

вівторок, 7 січень 2025, 13:00

Ці кулінарні трюки допоможуть зварити смачну картоплю навіть без додавання вершкового масла, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно під час приготування картоплі додається вершкове масло, це робить страву насиченою, ароматною та ніж...