Картопля — найпопулярніший овоч на столі українців. Яких тільки страв з неї не готують. Однак спочатку картоплю потрібно очистити від лушпиння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Процес очищення картоплі не можна назвати приємним. Тим більше, що він зазвичай потребує часу і сил. Але, виявляється, за допомогою звичайної виделки можна значно спростити процес.
Картопля ковзає в долоні незалежно від того, користуєтесь ви ножем чи овочечисткою. Тому чистити її досить важко та ще й інколи небезпечно. Але якщо ви просто встромите в овоч виделку перед чищенням, ця проблема одразу вирішиться. Ось так пропонують зробити на популярному YouTube-каналі:
Водночас такий спосіб підходить як для молодої, так і для старої картоплі. Весь фокус в тому, щоб встромити виделку точнісінько посередині.
Мало хто здогадується, що перед тим як смажити картоплю кулінари також радять кілька разів провести виделкою по її поверхні. Навіщо так робити? Тоді у вас вийде золотиста і ароматна картопля. Адже завдяки рифленій формі страва краще вбиратиме смак спецій.
Ні для кого не секрет, що хліб є одним з основних компонентів котлет, оскільки дозволяє надати смаженому м’ясу соковитість та приємний відтінок смаку. Перевага надається білій булці або батону, смак і текстура яких ідеально поєднується з фаршем, переда...
Буряк — це справжнє джерело корисних речовин! Ось основні переваги його споживання, передають Патріоти України.