"Бамбармія кіргуду": Пропагандист "ДНР" насмішив заявою про "арабських найманців ЗСУ" (відео)

Тільки-но орки отримають хороших "звіздюлей" від ЗСУ, - відразу ж починають скиглити про "прибулих на Донбас іноземних найманців, озброєних за останнім словом техніки".
Едуард Басурін. Фото: скріншот з відео.

Користувачі підняли на сміх одного з ватажків так званої "ДНР" Едуарда Басуріна, який недавно відзначився безглуздим фейком про українських військових, через заяви про прибуття на Донбас "арабських найманців" ЗСУ. Відповідне відео опублікував блогер під ніком NecroMancer на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Нами отримано дані про прибуття в зону відповідальності 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ (село Бердянське) групи з 50 озброєних людей, "екіпірованих за останнім словом техніки", - заявив він.

Заяву Басуріна підняли на сміх в мережі. "Бамбармія кіргуду", "Помітив, як тільки орки отримають хороших звіздюлей від ЗСУ, - відразу ж починають скиглити про "прибулих на Донбас іноземних найманців, озброєних за останнім словом техніки", - коментують користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...