"Бамбармія кіргуду": Пропагандист "ДНР" насмішив заявою про "арабських найманців ЗСУ" (відео)

Тільки-но орки отримають хороших "звіздюлей" від ЗСУ, - відразу ж починають скиглити про "прибулих на Донбас іноземних найманців, озброєних за останнім словом техніки".
Едуард Басурін. Фото: скріншот з відео.

Користувачі підняли на сміх одного з ватажків так званої "ДНР" Едуарда Басуріна, який недавно відзначився безглуздим фейком про українських військових, через заяви про прибуття на Донбас "арабських найманців" ЗСУ. Відповідне відео опублікував блогер під ніком NecroMancer на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Нами отримано дані про прибуття в зону відповідальності 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ (село Бердянське) групи з 50 озброєних людей, "екіпірованих за останнім словом техніки", - заявив він.

Заяву Басуріна підняли на сміх в мережі. "Бамбармія кіргуду", "Помітив, як тільки орки отримають хороших звіздюлей від ЗСУ, - відразу ж починають скиглити про "прибулих на Донбас іноземних найманців, озброєних за останнім словом техніки", - коментують користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...