Хіти тижня. Мавпа в краватці: Аброськін висміяв новий імідж ватажка "ДНР" Захарченка (фото)

Тепер "лідер республіки" з'являється на людях не в тільняшці, а в костюмі.

Терорист Захарченко. Фото:Антикор

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко змінив свою тільняшку на сорочку з краваткою. На це відреагував перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Пропаганда в Задзеркаллі залишається без змін. На всіх перших смугах "видань", як завжди "батько народу Захарченко", але хочу відзначити, що цей недолідер змінив тільняшку на краватку. Мабуть, почув мою критику, тому що в реальному житті він не має ніякого відношення до будь-якого підрозділу Збройних Сил", - йдеться в повідомленні.

Він назвав його "мавпою в краватці".

"Найближчим часом йому потрібно приєднатися до свого брата по розуму Плотницького для тісного "обміну досвідом", - порадив терористу Аброськін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...