Хіти тижня. "Путин вниз": Пропагандисти РФ жорстко принизили свого "фюрера" в Криму (фото)

На окупованому півострові куратори від ФСБ змусили десяток студентів незрозуміло яких національностей продемонструвати, нібито від кримських татар, «підтримку» Путіна.

Пропагандисти осоромили Путіна в Криму. Фото: РБК.

На території анексованого українського півострова Крим відбулася акція місцевих студентів, які нібито повинні були «захоплюватися» президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомив народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Рефат Чубаров, передають Патріоти України.

«У Криму безмозкі куратори від ФСБ змусили десяток студентів незрозуміло яких національностей продемонструвати, нібито від кримських татар, «підтримку» Путіна. Одягли їх в майки з написом «Путін алдг’а», що мало б означати «Путін вперед». При цьому, ФСБ-шникам фіолетово, де кримськотатарська мова, а де татарська. Для них, російських окупантів, усі неросійські однакові», – зазначив він.

У той же час блогер Осман Пашаєв звернув увагу на не менш важливий факт великого ганьби путінських пропагандистів. «Вашу фразу тепер всі будуть читати: «Путін алтк’а». А ось це слово дуже добре знайоме кримським татарам і означає воно «Путін вниз». Як би культурніше сказати: Ця пропозиція для Путіна зайняти пасивну позицію в сексуальному акті – «Путін алтк’а». Тому що «алт», незважаючи на те, що це пристойне слово, часто використовується як прислівник і прикметник інтимно-сексуального характеру», – уточнив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...