Хіти тижня. "В РФ знают, что русские - это непобедимый народ, а если ты не влез в эту аксиому, то ты не русский и тебя там не было", - блогер

Про росіян, які "програли", не говорять у телевізорі Кисельов та Соловйов, їх взагалі ховають потихеньку та без почестей.

"В РФ Песков на вопросы о трауре о погибших россиянах заявил, что россиян там нет и, соответственно, горевать не о ком", - пише Серж Марко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Показательно в общем. Ведь россияне не могут же, одев чужую военную форму, участвовать в военных операциях. Россиян не могут, как вшей прибивать без какой-либо жалости, предварительно предупредив, что они могут быть уничтожены. Тем более клятые американцы, которых раскатывают ядерными бомбами по телевизору Киселев и Жириновский по пару раз в неделю.

Нет, это не могут быть россияне. Ведь в России знают, что русские – это благородный и непобедимый народ, а если ты не влез в эту аксиому под давлением жестокой реальности – то ты не русский, тебя там не было и потому ты будешь похоронен как собака на задворках чужой страны.

И после осознания этого факта биоматериал пойдет и опять проголосует за Путина. Но жить они пытаются учить нас...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...