​Наша війна: В мережі висловили пронизливу думку про історичну місію, котру доля звалила на плечі України

У світі протягом століть не раз визначали, що українці на рідкість толерантний народ, котрий віддає перевагу плугу, а не шаблі. Однак через навалу брутальних зайд, зітхнувши, бере до рук зброю і рубиться відчайдушно, не жаліючи не себе, ні ворогів

Для рабського і водночас войовничого менталітету північного сородича це було і залишається незбагненим. Як і чому «тихі гречкосії», котрі протягом життя старанно облаштовують свій «садок вишневий коло хати», можуть кинути все і піти помирати за якусь ефемерну свободу, замість того, щоб догоджати своєму цареві і пану, зазначають Патріоти України.

Важко битися з «білим царем», як споконвіку в Україні називали володарів Москви та Петербургу, 350 років не могли відбитися, і наразі переживаємо чергову навалу. Однак тепер все має змінитися. І десять поколінь наших пращурів дивляться з Небес. Адже ниву, яку вони засіяли, збирати нам. І тепер це воля не «дарована», як здавалося у 1991 році, а вистраждана, і не тільки за себе, за свою країну.

Доречну думку блогера Edmond Dantes, оформлену в брутально-жартівливому дусі, цитує в групі «Патріоти України - єднаймося» Valerii G Melher: «Сейчас против России борется только Украина, а ведь на похоронах Московии бухать будут все. И белорусы и казахи, и чеченцы, и грузины...»

Мабуть так Провидінням було призначено, що Московського підколодного Змія, має здолати Київський Михайло – найдавніший Змієборець. Адже очільник Воїнства Небесного з давньоруських часів вважається покровителем столиці Русі-України та її земель. Останні роки взагалі пронизані символікою. 25 лютого 2010 року двері Ради на інавгурації зачинялися перед носом Януковича, траурний вінок, що 17 травня того ж року хлопав майбутнього вбивцю на Могилі невідомого солдата, дзвони Михайлівського Золотоверхого монастиря, що в ніч з 10 на 11 грудня 2013 року фактично оголосили початок Революції гідності, і нової ери Української Держави.

Роздумами поділився Олег Іллюшко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...