"Ну, всё. Теперь ТуристНаш": Мережу насмішили фото "поїзда перемоги" в окупованому Криму

9 травня в Росії тепер святкують, очевидно, цілий рік.

Замість туристів - "потяг перемоги". Фото: соцмережі.

В Інтернеті були опубліковані фотографії чергової "патріотичної" російської акції в окупованому Криму - "потягу перемоги" на залізничному вокзалі в Сімферополі. Фото розміщені на Twitter сторінці RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"Сімферополь. Вокзал. Скрепна насмішка над воротами туристичного Криму. Колишніми. Паровоз перемоги", - сумно пише автор поста. Користувачі мережі коментують фотографії в тому ж тоні, кажучи про занепад пасажиропотоку на сімферопольському вокзалі після окупації Криму, а також про те, що 9 травня в Росії тепер святкують, очевидно, цілий рік: "Це щоб рейки від іржі почистити", "Визволителі від туристів, грошей і свободи","У них 9 травня тепер цілий рік","Ну, тепер весь турист наш! Попруть як риба, косяком".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...