"От Адама до Путина": У Росії випустили "скрепну" книгу з історії для школярів

Написана "від безвиході" книга може стати непоганим способом заробітку для "вчителів". Мабуть, сам Медведєв допомагав писати.

Підручники "історії". Фото nr2.com

Російський підприємець, політичний і громадський діяч, засновник біржі "Аліса", один із перших у росії мультимільйонерів Герман Стерлігов написав серію підручників історії "Від Адама до Путіна", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новый регион". Підручники Стерлігова нібито написані для православних дітей. Сам Стерлігов заявив, що свій "підручник" написав від "безвихідності".

"Дети подрастают, и нет ни одного пособия написанного православным христианином с описанием последних пятисот лет России. К кому из христиан я только не обращался, чтоб написали, — никто не пожелал. Дети христиан должны обучаться на книгах, написанных христианами, а за последние 500 лет ни один христианин не был издан — историю для русского народа писали только еретики или безбожники», — заявил автор. Он также ранее сообщил, что сам видит недостатки книги, и единственное ее достоинство — в этой книге якобы «написана правда».

У 2015 році Стерлігов покинув Росію та виїхав в Нагорний Карабах. Тоді його помічниця Поліна Сирота та адвокат Артур Айрапетов заявили, що від'їзд мільйонера може бути пов'язаним з тим, що на нього "ополчились из-за последнего его достаточно серьезного труда, учебника истории «От Грозного до Путина".



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...