''Путін - гей, а Кирило - буддист'': Журналістка зробила цікаву заяву (відео)

Якщо російські журналісти заявляють, що американський посол керував зміною назви Македонії і це нібито "очевидно, хоча доказів немає", то...

Яніна Соколова. Фото: скріншот з відео.

Президент Росії Володимир Путін — гей, представник МЗС РФ Марія Захарова — зебра, а патріарх Кирил — буддист. Такими припущеннями саркастично відреагувала на відсутність доказів Росії в обвинуваченні американського посла, який у будівлі македонського парламенту нібито керував голосуванням зі зміни назви країни, українська журналістка в авторській програмі "Вечір із Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

"Російський МЗС не зміг промовчати з цього приводу. Отже, у них є вагомі докази", — каже Соколова, надаючи "викривальну" промову журналіста з Македонії.

"Ніхто точно не знає, доказів немає. Ми бачимо наскільки отруєна вся атмосфера і мова не лише про гроші, застосовується шантаж, насильство і прямі загрози життю, а на державному рівні всі мовчать, я не знаю, скільки кому пообіцяли..." — каже македонський журналіст Моміровський російським пропагандистам.

"Чудова доказова база! Я хочу зробити теж офіційну заяву. Відразу хочу попередити: ніхто точно не знає, доказів немає, але Володимир Путін — гей. Тому що ніхто точно не знає, доказів немає, але у Кабаєвої — пісюн! Ніхто точно не знає, доказів немає, але Марія Захарова — зебра. Ніхто точно не знає, доказів немає, але дружина Захарченка каже своїм дітям, що їхній тато полетів на Місяць. Ніхто точно не знає, доказів немає, але патріарх Кирил — буддист...", — висміяла пропагандистів українська журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...