"Путінка" не продається!": Росіяни почали висловлювати незадоволення президентом через горілку

Горілка "Путінка", лідер на ринку, останнім часом почала пасти задніх.

Продажі "Путінки" різко впали. Фото google.com

За останній рік горілка марки "Путінка" скоротила ринкову частку вдвічі, впавши за обсягами продажу з 4-го на 15-те місце. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російське видання "Коммесантъ".

Зазначають, що нині показники продажів є найгіршими за весь період існування бренда.

За даними видання, минулого року "Путінка" була однієї з найбільш продаваних горілок у РФ. У натуральному вираженні доля цієї марки досягла пікового показнику в червні-липні 2015 року та складала 2,74%.

Скорочення продажів почали фіксувати минулої осені.

Бренд "Путінка" вийшов на ринок у 2003 році, а в 2005-му став лідером продажів. Успіх горілки експерти пов'язували з популярністю президента Росії Володимира Путіна.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...