"Совпадение? - Не думаю": Путін "втік" зі свого постаменту (фото)

Відразу після зведення пам'ятника за кафедрою стояла 3,5-метрова скульптура Путіна, однак ще до відкриття її зняли і відвезли в невідомому напрямку.
Постамент без Путіна. Фото: Знак.

У селі Частоозер'я Курганської області Росії 29 травня з почестями відкрили пам'ятник президенту Росії Володимиру Путіну з гучною назвою "Служіння батьківщині". Як пише Znak.com, пам'ятник являє собою карту Росії, перед якою стоїть кафедра з гербом Росії і конституцією, а вгорі висять прапори РФ, СРСР і Російської імперії. За інформацією видання, відразу після зведення пам'ятника за кафедрою стояла 3,5-метрова скульптура Путіна, однак до відкриття її зняли і відвезли в невідомому напрямку, передають Патріоти України.

Придумав пам'ятник депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Олександр Ільтяков. На відкритті він заявив, що статуя Путіна зникла, тому що це могло стати прецедентом і такі пам'ятники почали б з'являтися по всій країні. Політик запевнив, що "президент - скромна людина".
У коментарі журналістам Ільтяков додав, що статую Путіна "заховано в затишному місці", а зате тепер кожен бажаючий може стати на його місце за трибуною, відчути за спиною всю Росію і відповідальність президента. "Він колись, коли прийде час, повернеться на своє законне місце", - вказав Ільтяков на порожній постамент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...