"Відставити ракети! Я сам туди полечу!": Мережу потішила карикатура Йолкіна про візит Путіна в США

Дональд Трамп запросив президента РФ відвідати із візитом Вашингтон.

Путін збирається в Вашингтон? Ілюстрація: ТАСС.

Користувачів інтернету потішила карикатура відомого російського художника Сергія Йолкіна про можливий візит президента Росії Володимира Путіна до Вашингтона (США). Відповідний малюнок розміщено на його сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Путін їде до Вашингтона?" - йдеться у підписі до карикатури. Так, на малюнку зображено Путіна, який спочатку віддає наказ "На Вашингтон!", а потім змінює розпорядження - "Відставити ракети! Я сам туди полечу".

"Не полетить. Пішки через Аляску", "Ніс все росте і росте", "А міг би верхом на ракеті", "Треба поєднати, відправити на ракеті", "За непередбачуваною траєкторією", "І невідомо, що для Америки більш руйнівне" , - пишуть в інтернеті.

Варто зазначити, що раніше прес-секретар президента США Дональда Трампа Сара Сандерс у Twitter повідомила, що він запросив російського колегу Володимира Путіна до Вашингтона.

"У Гельсінкі президент (Дональд Трамп, - ред.) домовився про поточний діалог між двома співробітниками Ради безпеки. Президент Трамп попросив Джона Болтона (радника з національної безпеки президента США, - ред.) запросити президента Путіна до Вашингтона восени, і ці обговорення вже ведуться", - написала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...