"Всё включено. Г...вно тоже": У мережі поділилися ганебним відео із російського курорту

Подібна ситуація спостерігається в Геленджику ще з 2001 року.

Здалеку Геленджик виглядає ідилічно... Фото: ЖЖ.

У російському курортному місті Геленджик у море спускають каналізаційні води, передають Патріоти України.

"Курорти Геленджика. Включено все. Навіть те, що краще було б вимкнути", - підписав під відео блогер Вуса Пєскова в Facebook.

Автор ролика показав, як посеред чистої води розливається на всі боки коричнева субстанція, що виділяє неприємні запахи. "Дивись, Геленджик. Прямо пляма, л**ном засмерділо. Так, це труба змиває всю х**ню туди. Дивись, чисте таке і хлоп. З усіх готелів сюди змивають всю хр*нь. Запах, смердота. Курорт, б**дь. Ванни з л**на", - сказав автор ролика.

У коментарях користувачі пожартували, що таке відбувається, тому що курортний збір у місті маленький. "Адже це чому таке відбувається? Тому що курортний збір маленький, всього 100 рублів. Ось піднімуть збір і буде все добре", "Чиновники все одно там не відпочивають, навіть Соловйов, і то в Італії купив собі будинок на озері Комо. Ну не тут же йому відпочивати посеред цього розлитого л**на".

Також у мережі зазначили, що подібна ситуація спостерігається в Геленджику ще з 2001 року. "Ми з дружиною спостерігали цей смітник ще в 2001 році, перебуваючи там на відпочинку, відтоді туди не їздимо", "Любить наш народ всяке л*йно, всяке л*йно любить наш народ..." Вася Обломов", - пожартували в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...