"Или Мутко выпил": РФС відповів ФІФА щодо аналізів російських футболістів, зваливши провину на Україну

Пасаж російських футбольних чиновників викликав бурхливе обговорення в мережі.

Російський футбольний союз вразив своєю вигадкою. Фото: РБК.

Російський футбольний союз (РФС) направив до ФІФА листа, в якому відповів на запит щодо 8 допінг-протоколів, які не були знайдені в РУСАДА після запиту ФІФА, передають Патріоти України.

"Що стосується зниклих восьми проб, комісія РФС, яка розслідує можливі порушення антидопінгових правил встановила наступне: зазначені п'ять проб належать спортсменам, які брали участь в змаганнях в Україні; зазначені три проби належать спортсменкам, які брали участь в змаганнях в Азербайджані в 2012 році", - повідомляється в листі, текст якого наводить "Чемпіонат".

Такий елегантний пасаж російських футбольних чиновників викликав бурхливе обговорення в мережі. Фанати "захоплюються" ідеєю всю провину перекласти на Україну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...