Зі справжніми не склалося: Російські вболівальники, що проводжали збірну на Олімпійські ігри, виявилися підробкою

500 рублів та майка за готовність "порадіти за збірну" перед камерами - уся суть російської народної підтримки.

Російські вболівальники виявилися підробкою. Фото google.com

Вболівальники, які проводжали збірну Росії на Олімпійські ігри в аеропорту Шереметьєво, виявилися проплаченною масовкою. Журналіст видання «Газета.ру» домовився про участь в акції та провів ніч в аеропорту разом з охочими заробити, повідомляють Патріоти України.

Оголошення про набір 15 людей у масовку для проводів російської олімпійської збірної з`явилося в мережі Вконтакте 26 липня. Організатори акції шукали молодих людей віком до 35 років. Потенційним учасникам обіцяли заплатити за роботу 500 рублів, подарувати майку, а також можливість подивитися на російських спортсменів. Натомість вони мали зображувати радість і викрикувати гасла перед об'єктивами телекамер, розмахувати російськими прапорами та спілкуватися з журналістами.

Окрім представників ЗМІ на оголошення відгукнулися 8 людей. За даними видання, декілька учасників виявилися професійними працівниками масовки. Деякі з них були не в курсі допінгового скандалу та ситуації із забороною російських атлетів виступати на Олімпійських іграх в Ріо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...