
Відомо, що картопля може зберігатися свіжою протягом досить тривалого часу, але якщо вона псується раніше, ви, ймовірно, зберігаєте її не в тому місці на своїй кухні, передають Патріоти України.
За словами експертів, слід уникати зберігання картоплі в холодильнику чи на кухонному столі. Через це вона може загнити, прорости і навіть позеленіти. Як вияснилося, цей овоч найкраще зберігати в темному місці на кухні при кімнатній температурі, наприклад, у шафі, ящику чи коморі, пише OBOZ.UA.
При виборі місця для зберігання картоплі важливо переконатися, що там вона залишатиметься сухою, і волога не пошкодить її.
Упакуйте картоплю в ємність із відкритою кришкою з дихаючого матеріалу, оскільки вам потрібно забезпечити циркулювання повітря. Це збереже ваші плоди сухими, щоб вони не зіпсувалися раніше часу.
Ідеальними є паперовий мішок, мішок із мішковини, дерев’яний ящик, картонна коробка та бушель або плетений кошик, оскільки вони забезпечують хорошу вентиляцію.
Якщо ви купили картоплю в магазині, ніколи не зберігайте її в оригінальному поліетиленовому пакеті. Також не варто тримати цей овоч у пластиковому контейнері. Картоплю також потрібно зберігати подалі від того місця, де ви зберігаєте фрукти, а також подалі від цибулі, оскільки обидва виділяють багато етилену, природного рослинного гормону, який сприяє дозріванню.
Вiдомо, що правильно збалансований сніданок може стати ключем до запобігання раннього старіння мозку. Взагалі правильний вибір продуктів впливає на самопочуття та емоційний стан людини, дозволяє відчувати себе молодшими, передають Патріоти України. Щоб...
Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...