Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній соки. Крім того, котлети виходять смачнішими: вони отримують цікавий хрускіт, передають Патріоти України.
Найчастіше котлети обвалюються в борошні або сухарях. Однак досвідчені господині вважають за краще використовувати з цією метою подрібнені горіхи.
Чому горіхи – найкращий варіант
Горіхи не гірше від борошна або панірувальних сухарів виконують роль «захисної оболонки». Котлети, як і раніше, зберігають у собі всі м’ясні соки, що позитивно позначається на ароматі. Перевагою горіхів над іншими варіантами панірування є корисні якості.
У горіховій паніровці міститься набагато більше корисних речовин, ніж у хлібобулочних та борошняних виробах. Йдеться про вітаміни, селен і омега-3 жирні кислоти.
За своєю калорійністю горіхи не поступаються сухарям, однак у перших містяться саме здорові жири. Вуглеводи також є кориснішими. І головне – горіхове панірування надає страві додаткову смакову «нотку», якої немає у звичайній страві.
Як зробити панірування
Зліплені з фаршу заготовки для котлет потрібно обваляти в подрібнених горіхах. Використовувати можна арахіс та волоські горіхи.
Яйце має бути заздалегідь додане в фарш. Завдяки цьому інгредієнту горіхове борошно швидко приклеїться до майбутніх котлет. Тривалість смаження має становити близько 10-15 хвилин на середньому вогні.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...