
Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України.
Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зводить старання кулінара нанівець.
Особливо прикро, коли кухар використовує спеції власного приготування, наприклад для риби.
При змішуванні приправи та паніровки замість ароматної хрусткої скоринки ви лише марно витратите спеції. Страва не отримає потрібний смак та аромат.
Але в цьому випадку вихід є. Ароматні трави слід додати до рослинної олії, поки вона не нагрілася.
У такому разі спеції встигнуть наситити продукт, відповідно, м’ясо чи риба отримають потрібний аромат та смак.
Такий підхід гармонійно розкриває смаковий букет спецій і при цьому приправа не спотворить смак продукту.
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...