А ви це знали? Чому не варто змішувати паніровку та спеції

Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України.

Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зводить старання кулінара нанівець.

Подробиці

Особливо прикро, коли кухар використовує спеції власного приготування, наприклад для риби.

При змішуванні приправи та паніровки замість ароматної хрусткої скоринки ви лише марно витратите спеції. Страва не отримає потрібний смак та аромат.

Але в цьому випадку вихід є. Ароматні трави слід додати до рослинної олії, поки вона не нагрілася.

У такому разі спеції встигнуть наситити продукт, відповідно, м’ясо чи риба отримають потрібний аромат та смак.

Такий підхід гармонійно розкриває смаковий букет спецій і при цьому приправа не спотворить смак продукту.

Скільки чашок кави можна пити щодня: Вчені назвали безпечну норму

четвер, 14 серпень 2025, 10:13

Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...

Нині це може здивувати! Які продукти в СРСР були неякісними або їх важко було купити

четвер, 14 серпень 2025, 9:27

Люди, схильні до ностальгії, які ще застали існування СРСР, люблять переповідати, що їжа у Союзі була натуральною та смачною. Російська пропаганда вхопилась за цей міф, щоби популяризувати ідею відтворення імперії, передають Патріоти України. Однак іст...