Досвідчені кулінари знають, що приготувати картоплю фрі можна й у домашніх умовах, передають Патріоти України
При цьому можна обійтись без фритюрниці – достатньо однієї сковорідки.
Головне, щоб у вас був морозильник, де картоплю перед смаженням потрібно заморозити.
Секрет у тому, що після заморожування картопля смажиться м’якою всередині та з хрусткою скоринкою.
Крижана кірка, що утворюється після заморозки, не дасть серцевині швидко висохнути, а скоринка добре просмажиться, так як зайва волога піде в перші секунди смаження.
Приготування
Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо соломкою.
Відразу після нарізки соломку кидаємо в ємність із чистою водою, інакше наша картопля фрі вийде чорною.
Далі готуємо маринад. Ложку солі та цукру кладемо в кухоль води, перемішуємо і виливаємо у воду з картоплею.
Через 20 хвилин вода має стати каламутною – це означає, що виділився крохмаль.
Викладаємо картоплю на серветку та просушуємо її.
Потім кладемо в пакет і відправляємо в морозилку до заморожування.
Наливаємо в розігріту сковорідку олію на глибину одного сантиметра. Смажимо соломку 7-8 хвилин на великому вогні.
Викладаємо картоплю фрі на тарілку і подаємо з кетчупом як гарнір до бургерів або м’ясних страв.
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...