
Кулінари та прихильники кави постійно вигадують щось нове. Звичні рецепти продовжують бути популярними, але й нові смаки цікаво спробувати. І є цікава пропозиція, про яку і піде далі мова, передають Патріоти України.
Розчинна кава та жасминовий чай є цілковито різними напоями. Смак та аромат в них повністю відрізняються. Ви думаєте, що це завада їх поєднувати? Зовсім ні. Смаковий ефект вас приємно здивує.
Найперше потрібно зігріти чашку. Для цього залийте її на хвилину окропом. Вилийте, протріть та насипте 1 чи 2 ложку розчинної кави. А в іншій чашці окремо заваріть жасминовий чай.
Тепер лишається заварити каву. Процідіть чай від жасминових квітів. Та залийте каву. Смак вас приємно здивує. Зверніть увагу, що такий напій буде міцним, бо в складі чай. Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...