Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак.
Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого яйця треба додавати лише жовток, а замість цукру – цукрову пудру.
Перетираємо сир через сито, щоб продукт наситився киснем і сирники вийшли пишними.
Для сирників потрібно брати сир жирністю трохи більше 9 %. Він має бути сухий.
До перетертого сиру додаємо яєчні жовтки, перемішуємо та всипаємо цукрову пудру.
Додаємо ложку борошна та перемішуємо. Всипаємо ванільний цукор.
Ще одну ложку борошна висипаємо на обробну дошку, де ви формуватимете «шайбочки».
Формуємо сирники лопаткою заввишки трохи більше одного сантиметра.
Обвалюємо сирники в борошні і обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Печ...
Якщо хочеться десерт, а можливості випікати нема, то зробіть торт у формі з трьох інгредієнтів. Вам треба лише печиво квадратне, згущене молоко та сметана, передають Патріоти України. Зміщайте 1 банку вареного згущеного молока з пачкою сметани (300-400...