Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак.
Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого яйця треба додавати лише жовток, а замість цукру – цукрову пудру.
Перетираємо сир через сито, щоб продукт наситився киснем і сирники вийшли пишними.
Для сирників потрібно брати сир жирністю трохи більше 9 %. Він має бути сухий.
До перетертого сиру додаємо яєчні жовтки, перемішуємо та всипаємо цукрову пудру.
Додаємо ложку борошна та перемішуємо. Всипаємо ванільний цукор.
Ще одну ложку борошна висипаємо на обробну дошку, де ви формуватимете «шайбочки».
Формуємо сирники лопаткою заввишки трохи більше одного сантиметра.
Обвалюємо сирники в борошні і обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...