
Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак.
Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого яйця треба додавати лише жовток, а замість цукру – цукрову пудру.
Перетираємо сир через сито, щоб продукт наситився киснем і сирники вийшли пишними.
Для сирників потрібно брати сир жирністю трохи більше 9 %. Він має бути сухий.
До перетертого сиру додаємо яєчні жовтки, перемішуємо та всипаємо цукрову пудру.
Додаємо ложку борошна та перемішуємо. Всипаємо ванільний цукор.
Ще одну ложку борошна висипаємо на обробну дошку, де ви формуватимете «шайбочки».
Формуємо сирники лопаткою заввишки трохи більше одного сантиметра.
Обвалюємо сирники в борошні і обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...