Як приготувати тефтелі, щоб не розвалилися? Є маленька хитрість

Кожна господиня має свій секрет приготування смачних тефтелей. Однак не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони не розвалювалися, передають Патріоти України.

Насамперед варто звернути увагу на фарш. Саме від цього інгредієнта багато залежить. Не потрібно брати надто рідкий, сухий чи жирний продукт.

Краще не використовувати фарш крупного помелу. Якщо іншого вибору немає, його рекомендується перекрутити ще раз. В іншому випадку тефтелі розвалюватимуться на сковороді.

Багато хто кладе в тісто рис. Однак перед приготуванням його не промивають, щоб всі продукти краще скріплювалися.

Важливо використовувати круглий рис, який лише злегка промивають перед приготуванням.

Досвідчені господині радять перед тим, як варити або смажити тефтелі, обваляти їх у борошні. Така маленька хитрість не зіпсує смаку, але при цьому допоможе продукту зберегти форму.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Який продукт зробить котлети смачнішими

п’ятниця, 6 червень 2025, 23:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...