
Кожна господиня має свій секрет приготування смачних тефтелей. Однак не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони не розвалювалися, передають Патріоти України.
Насамперед варто звернути увагу на фарш. Саме від цього інгредієнта багато залежить. Не потрібно брати надто рідкий, сухий чи жирний продукт.
Краще не використовувати фарш крупного помелу. Якщо іншого вибору немає, його рекомендується перекрутити ще раз. В іншому випадку тефтелі розвалюватимуться на сковороді.
Багато хто кладе в тісто рис. Однак перед приготуванням його не промивають, щоб всі продукти краще скріплювалися.
Важливо використовувати круглий рис, який лише злегка промивають перед приготуванням.
Досвідчені господині радять перед тим, як варити або смажити тефтелі, обваляти їх у борошні. Така маленька хитрість не зіпсує смаку, але при цьому допоможе продукту зберегти форму.
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...
Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...