Напевно, у цьому світі немає жодної людини, байдужої до млинців, передають Патріоти України.
Дуже апетитно виглядають млинці у дірочку, але потрібно знати, як їх приготувати.
Для приготування ажурних млинців знадобляться звичайні інгредієнти.
А дірочки виходять за рахунок двох маленьких хитрощів.
Перша хитрість у тому, в якій послідовності потрібно додавати інгредієнти, а друга – у тому, що з інгредієнтів потрібно підігріти.
Інгредієнти:
Приготування
Багато господарок беруть холодний кефір і замішують тісто на млинці.
Щоб млинці вийшли з дірочками, кефір потрібно підігріти.
Коли від кефіру почне підніматися пара, можна знімати його з вогню. У підігрітий кефір додають сіль, цукор та соду.
А ось другий секрет: до кефіру спочатку додають борошно, щоб тісто стало густим. А потім додають яйця.
Тісто перемішують і додають молоко, а потім – ложку олії.
Тісто готове, можна випікати млинці на сковорідці.
Млинці на такому тісті виходять з дірочками, які ви й хотіли приготувати.
Готові млинці можна подати з варенням чи ягодами.
Невеликий секрет: якщо додати трішки більше цукру, млинці вийдуть не лише ажурними, а й рум’яними.
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...