Напевно, у цьому світі немає жодної людини, байдужої до млинців, передають Патріоти України.
Дуже апетитно виглядають млинці у дірочку, але потрібно знати, як їх приготувати.
Для приготування ажурних млинців знадобляться звичайні інгредієнти.
А дірочки виходять за рахунок двох маленьких хитрощів.
Перша хитрість у тому, в якій послідовності потрібно додавати інгредієнти, а друга – у тому, що з інгредієнтів потрібно підігріти.
Інгредієнти:
Приготування
Багато господарок беруть холодний кефір і замішують тісто на млинці.
Щоб млинці вийшли з дірочками, кефір потрібно підігріти.
Коли від кефіру почне підніматися пара, можна знімати його з вогню. У підігрітий кефір додають сіль, цукор та соду.
А ось другий секрет: до кефіру спочатку додають борошно, щоб тісто стало густим. А потім додають яйця.
Тісто перемішують і додають молоко, а потім – ложку олії.
Тісто готове, можна випікати млинці на сковорідці.
Млинці на такому тісті виходять з дірочками, які ви й хотіли приготувати.
Готові млинці можна подати з варенням чи ягодами.
Невеликий секрет: якщо додати трішки більше цукру, млинці вийдуть не лише ажурними, а й рум’яними.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...