лів’є – досі доволі популярна страва на святковому столі, передають Патріоти України.
Готується салат дуже просто: всі інгредієнти дрібно нарізають та заправляють майонезом. Деякі господині люблять експериментувати та до класичного рецепту додавати різні нові продукти.
Що стосується традиційного Олів’є, то багато кулінарів часто сперечаються про те, які саме огірки слід класти у страву, щоб смак не був зіпсований.
Які огірки додавати – це справа смаку. Однак найкраще в салаті з іншими продуктами та заправкою поєднуються солоні огірки. У деяких випадках можна віддати перевагу маринованим.
Пов’язано це з тим, що солоні та мариновані огірки краще поєднуються по смаку з майонезом.
Крім того, солоні огірки по пружності приблизно такі самі, як і інші компоненти. Якщо взяти свіжий овоч, він буде значно твердішим.
Раніше Олів’є був традиційним салатом, який подавали до новорічного столу. В сучасній кулінарії це вже не такий популярний салат, але все ж в нього залишилось доволі багато прихильників. В багатьох родинах є хоча б хтось, хто обов’язково попросить приготувати на святковий стіл і салат Олів’є.
Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Печ...
Якщо хочеться десерт, а можливості випікати нема, то зробіть торт у формі з трьох інгредієнтів. Вам треба лише печиво квадратне, згущене молоко та сметана, передають Патріоти України. Зміщайте 1 банку вареного згущеного молока з пачкою сметани (300-400...