Які огірки додавати в олів’є? Названо помилки, які псують смак салату

лів’є – досі доволі популярна страва на святковому столі, передають Патріоти України.

Готується салат дуже просто: всі інгредієнти дрібно нарізають та заправляють майонезом. Деякі господині люблять експериментувати та до класичного рецепту додавати різні нові продукти.

Подробиці

Що стосується традиційного Олів’є, то багато кулінарів часто сперечаються про те, які саме огірки слід класти у страву, щоб смак не був зіпсований.

Які огірки додавати – це справа смаку. Однак найкраще в салаті з іншими продуктами та заправкою поєднуються солоні огірки. У деяких випадках можна віддати перевагу маринованим.

Пов’язано це з тим, що солоні та мариновані огірки краще поєднуються по смаку з майонезом.

Крім того, солоні огірки по пружності приблизно такі самі, як і інші компоненти. Якщо взяти свіжий овоч, він буде значно твердішим.

Раніше Олів’є був традиційним салатом, який подавали до новорічного столу. В сучасній кулінарії це вже не такий популярний салат, але все ж в нього залишилось доволі багато прихильників. В багатьох родинах є хоча б хтось, хто обов’язково попросить приготувати на святковий стіл і салат Олів’є.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...