Є секрет! Як приготувати омлет, щоб його текстура була кремовою


Існує безліч смачних страв з яєць. З них взагалі легко готувати. І омлет є однією з найпопулярніших страв. Не всі знають, що омлет може бути з кремовою текстурою. Він вийде ніжний та дійсно дуже смачний на сніданок, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • яйця — 3 шт.;
  • молоко — 50 г;
  • сіль, спеції.

Як приготувати

Для омлету потрібно в мисці змішати яйця та молоко. Трохи підсоліть. За бажанням можете додати спеції для виразнішого смаку. Збивати міксером немає потреби. Просто перемішайте виделкою або вінчиком.

На сковороді розтопіть шматок вершкового масла та влийте яєчну суміш. Вогонь має бути мінімальний. Перемішуйте суміш на сковороді. Коли вона схопиться, приберіть з вогню та продовжуйте перемішувати до готовності страви. Смачного!

Це може здивувати! ТОП-8 продуктів, які викликають головний біль

четвер, 9 жовтень 2025, 9:55

Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...

Непомітний "вбивця"? Як насправді ковбаса впливає на організм - ці факти здивують

четвер, 9 жовтень 2025, 7:22

Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...