Не секрет, що страви в кафе та ресторанах відрізняються за смаком та виглядом від домашніх, передають Патріоти України.
У вік Інтернету всі секрети громадського харчування приготування страв вже не секрети.
Як же приготувати борщ яскраво-червоного кольору?
Борщ, приготовлений на домашній кухні, може вийти помаранчевим.
Справа в тому, що багато господинь не знайомі з однією хитрістю.
Як приготувати борщ червоним?
Готуємо борщ за класичним рецептом. Обсмажуємо цибулю та моркву, шаткуємо капусту.
Обсмажуємо буряки та томатну пасту, додаємо воду і тушкуємо інгредієнти на сковорідці.
А ось на цьому етапі потрібно додати до буряку оцет.
Кислота зберігає колір овочів, борщ не вийде прозорим.
Ще один секрет у тому, щоб залити очищення буряків водою з оцтом та дати настоятися. Вийде натуральний барвник для борщу.
Отримана пофарбована рідина додається до борщу в кінці приготування.
Додаємо до борщу воду, підфарбовану очищеннями, доводимо страву до кипіння та вимикаємо вогонь.
Кип’ятити вже червоний борщ не треба, інакше він світлішає.
Страва готова. Смачного!
Страви з яловичини разом з овочами – ідеальний варіант обіду або вечері для будь-якої сім’ї. Крім того, приготувати цю страву не дуже складно, передають Патріоти України. Для приготування знадобиться:. Для початку яловичину слід ретельно промити і нар...
Щоб урізноманітнити аромат і надати торту неповторний смак, можна імпровізувати і використовувати для начинки кілька видів ягід. В процесі запікання ягоди не будуть витікати, якщо знати прості хитрощі, які завжди є у досвідчених господинь в своєму арсе...