Не секрет, що страви в кафе та ресторанах відрізняються за смаком та виглядом від домашніх, передають Патріоти України.
У вік Інтернету всі секрети громадського харчування приготування страв вже не секрети.
Як же приготувати борщ яскраво-червоного кольору?
Борщ, приготовлений на домашній кухні, може вийти помаранчевим.
Справа в тому, що багато господинь не знайомі з однією хитрістю.
Як приготувати борщ червоним?
Готуємо борщ за класичним рецептом. Обсмажуємо цибулю та моркву, шаткуємо капусту.
Обсмажуємо буряки та томатну пасту, додаємо воду і тушкуємо інгредієнти на сковорідці.
А ось на цьому етапі потрібно додати до буряку оцет.
Кислота зберігає колір овочів, борщ не вийде прозорим.
Ще один секрет у тому, щоб залити очищення буряків водою з оцтом та дати настоятися. Вийде натуральний барвник для борщу.
Отримана пофарбована рідина додається до борщу в кінці приготування.
Додаємо до борщу воду, підфарбовану очищеннями, доводимо страву до кипіння та вимикаємо вогонь.
Кип’ятити вже червоний борщ не треба, інакше він світлішає.
Страва готова. Смачного!
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...