З твердого м’яса навряд чи вийде страва, від вживання якої ви отримаєте задоволення, передають Патріоти України.
Тверде м’ясо буде дуже важко жуватись. В цьому випадку не врятують навіть його чудові смакові якості.
Однак у багатьох випадках господаркам трапляються саме жорсткі м’ясні шматки. Виходу немає: готувати доводиться із такої основи.
Втім, ситуацію не можна назвати безвихідною. М’ясо можна розм’якшити. Для цього є кілька варіантів.
Що потрібно зробити
Потрібно дістати з холодильника гірчицю. Саме цей недорогий і доступний продукт дозволить зробити м’ясо набагато м’якшим.
Маленькі шматочки м’яса потрібно повністю покрити цією приправою.
На це піде чимало часу та сил. Однак результат вартий того.
Покрите гірчицею м’ясо слід залишити у поліетилені приблизно на 45 хвилин. Перед тим, як почати готувати страву, м’ясну основу потрібно буде ретельно промити.
Інші способи
Як «розм’якшувач» м’яса можна використовувати і цибулю. Потрібно просто скласти нарізане м’ясо на деякий час в ємність, де лежать кільця цибулі.
Зробити майбутні стейки м’якшими допоможе і лимон.
З лимону потрібно вичавити сік, який слід розбавити водою. Співвідношення таке: на 100 мл лимонного соку повинен припадати літр чистої прозорої рідини.
У «коктейлі», що вийшов, м’ясо повинно полежати кілька годин.
Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...
Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...