Лише спробуйте! Хитрий метод, який допоможе зробити навіть тверде м’ясо максимально м’яким

З твердого м’яса навряд чи вийде страва, від вживання якої ви отримаєте задоволення, передають Патріоти України.

Тверде м’ясо буде дуже важко жуватись. В цьому випадку не врятують навіть його чудові смакові якості.

Подробиці

Однак у багатьох випадках господаркам трапляються саме жорсткі м’ясні шматки. Виходу немає: готувати доводиться із такої основи.

Втім, ситуацію не можна назвати безвихідною. М’ясо можна розм’якшити. Для цього є кілька варіантів.

Що потрібно зробити

Потрібно дістати з холодильника гірчицю. Саме цей недорогий і доступний продукт дозволить зробити м’ясо набагато м’якшим.

Маленькі шматочки м’яса потрібно повністю покрити цією приправою.

На це піде чимало часу та сил. Однак результат вартий того.

Покрите гірчицею м’ясо слід залишити у поліетилені приблизно на 45 хвилин. Перед тим, як почати готувати страву, м’ясну основу потрібно буде ретельно промити.

Інші способи

Як «розм’якшувач» м’яса можна використовувати і цибулю. Потрібно просто скласти нарізане м’ясо на деякий час в ємність, де лежать кільця цибулі.

Зробити майбутні стейки м’якшими допоможе і лимон.

З лимону потрібно вичавити сік, який слід розбавити водою. Співвідношення таке: на 100 мл лимонного соку повинен припадати літр чистої прозорої рідини.

У «коктейлі», що вийшов, м’ясо повинно полежати кілька годин.

Смакота! Дієтична шаурма з куркою за 20 хвилин

субота, 24 травень 2025, 12:12

Східне блюдо – шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак. До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб...

Чим замінити борошно для приготування сирників, щоб було смачно

субота, 24 травень 2025, 11:12

Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...