Лише спробуйте! Хитрий метод, який допоможе зробити навіть тверде м’ясо максимально м’яким

З твердого м’яса навряд чи вийде страва, від вживання якої ви отримаєте задоволення, передають Патріоти України.

Тверде м’ясо буде дуже важко жуватись. В цьому випадку не врятують навіть його чудові смакові якості.

Подробиці

Однак у багатьох випадках господаркам трапляються саме жорсткі м’ясні шматки. Виходу немає: готувати доводиться із такої основи.

Втім, ситуацію не можна назвати безвихідною. М’ясо можна розм’якшити. Для цього є кілька варіантів.

Що потрібно зробити

Потрібно дістати з холодильника гірчицю. Саме цей недорогий і доступний продукт дозволить зробити м’ясо набагато м’якшим.

Маленькі шматочки м’яса потрібно повністю покрити цією приправою.

На це піде чимало часу та сил. Однак результат вартий того.

Покрите гірчицею м’ясо слід залишити у поліетилені приблизно на 45 хвилин. Перед тим, як почати готувати страву, м’ясну основу потрібно буде ретельно промити.

Інші способи

Як «розм’якшувач» м’яса можна використовувати і цибулю. Потрібно просто скласти нарізане м’ясо на деякий час в ємність, де лежать кільця цибулі.

Зробити майбутні стейки м’якшими допоможе і лимон.

З лимону потрібно вичавити сік, який слід розбавити водою. Співвідношення таке: на 100 мл лимонного соку повинен припадати літр чистої прозорої рідини.

У «коктейлі», що вийшов, м’ясо повинно полежати кілька годин.

ТОП-3 помилки, через які смак супу зіпсується

понеділок, 16 червень 2025, 19:12

Включення супу в раціон несе значну користь для нашого організму. У супі містяться овочі, багаті на клітковину, яка є стимулятором перистальтики кишківника. Суп дуже поживний, оскільки до його складу входить картопля, крупи та боби. Ці інгредієнти міст...

Що додати в тісто, щоб пиріжки залишалися м’якими

понеділок, 16 червень 2025, 18:12

М’які та ароматні пиріжки з начинками мало кого залишають байдужими. Але часто господарок непокоїть те, що довго таке частування зберігати не виходить. Вже на другий-третій день страва стає черствою, передають Патріоти України. Є один кулінарний секрет...