Не робіть помилок! Чому лопаються пельмені при варінні

Величезна популярність такого напівфабрикату, як заморожені пельмені, пояснюється дуже просто: на приготування не потрібно витрачати багато часу і сил, передають Патріоти України.

Однак помилки при їх готуванні припускаються дуже часто.

Подробиці

Результатом помилки можуть стати пельмені, від вживання яких ви навряд чи отримаєте велике задоволення.

Погіршення якості продукта пов’язане з неправильною дією, яка можуть допускати малодосвідчені кулінари.

Що господині роблять не так

Заморожені пельмені в жодному разі не можна кидати в каструлю з окропом.

Якщо все ж таки зробити це, то вони відразу полопаються.

Крім того, різкий перепад температур призводить до того, що крохмаль склеюється. Результатом стає поява пельменів, що злиплися.

Як правильно варити пельмені

Відправляти заморожені напівфабрикати потрібно в воду певної температури. Кипляча вода не підходить, холодна – теж.

Оптимальною температурою є вода 50 градусів.

Таким чином, кидати пельмені в каструлю потрібно в той момент, коли вода достатньо нагрілася, проте ще не закипіла.

П'єте зелений чай при гіпертонії? Лікарі попереджають про неочікувану реакцію організму

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:48

Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...