Величезна популярність такого напівфабрикату, як заморожені пельмені, пояснюється дуже просто: на приготування не потрібно витрачати багато часу і сил, передають Патріоти України.
Однак помилки при їх готуванні припускаються дуже часто.
Результатом помилки можуть стати пельмені, від вживання яких ви навряд чи отримаєте велике задоволення.
Погіршення якості продукта пов’язане з неправильною дією, яка можуть допускати малодосвідчені кулінари.
Що господині роблять не так
Заморожені пельмені в жодному разі не можна кидати в каструлю з окропом.
Якщо все ж таки зробити це, то вони відразу полопаються.
Крім того, різкий перепад температур призводить до того, що крохмаль склеюється. Результатом стає поява пельменів, що злиплися.
Як правильно варити пельмені
Відправляти заморожені напівфабрикати потрібно в воду певної температури. Кипляча вода не підходить, холодна – теж.
Оптимальною температурою є вода 50 градусів.
Таким чином, кидати пельмені в каструлю потрібно в той момент, коли вода достатньо нагрілася, проте ще не закипіла.
Картопля фрі цілком може здається вам невинним задоволенням, однак регулярне її споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я. Зокрема, дослідження показують, що смажена їжа, особливо картопля фрі, підвищує ризик депресії та тривожності, передаю...
Деякі продукти з поганою репутацією насправді можуть мати дивовижні переваги для здоров'я серця і бути частиною корисної дієти, якщо вживати їх у помірних кількостях і готувати здоровими способами. Про це пише eatingwell.com, передають Патріоти Україн...