Не робіть помилок! Чому лопаються пельмені при варінні

Величезна популярність такого напівфабрикату, як заморожені пельмені, пояснюється дуже просто: на приготування не потрібно витрачати багато часу і сил, передають Патріоти України.

Однак помилки при їх готуванні припускаються дуже часто.

Подробиці

Результатом помилки можуть стати пельмені, від вживання яких ви навряд чи отримаєте велике задоволення.

Погіршення якості продукта пов’язане з неправильною дією, яка можуть допускати малодосвідчені кулінари.

Що господині роблять не так

Заморожені пельмені в жодному разі не можна кидати в каструлю з окропом.

Якщо все ж таки зробити це, то вони відразу полопаються.

Крім того, різкий перепад температур призводить до того, що крохмаль склеюється. Результатом стає поява пельменів, що злиплися.

Як правильно варити пельмені

Відправляти заморожені напівфабрикати потрібно в воду певної температури. Кипляча вода не підходить, холодна – теж.

Оптимальною температурою є вода 50 градусів.

Таким чином, кидати пельмені в каструлю потрібно в той момент, коли вода достатньо нагрілася, проте ще не закипіла.

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...