Не робіть помилок! Чому лопаються пельмені при варінні

Величезна популярність такого напівфабрикату, як заморожені пельмені, пояснюється дуже просто: на приготування не потрібно витрачати багато часу і сил, передають Патріоти України.

Однак помилки при їх готуванні припускаються дуже часто.

Подробиці

Результатом помилки можуть стати пельмені, від вживання яких ви навряд чи отримаєте велике задоволення.

Погіршення якості продукта пов’язане з неправильною дією, яка можуть допускати малодосвідчені кулінари.

Що господині роблять не так

Заморожені пельмені в жодному разі не можна кидати в каструлю з окропом.

Якщо все ж таки зробити це, то вони відразу полопаються.

Крім того, різкий перепад температур призводить до того, що крохмаль склеюється. Результатом стає поява пельменів, що злиплися.

Як правильно варити пельмені

Відправляти заморожені напівфабрикати потрібно в воду певної температури. Кипляча вода не підходить, холодна – теж.

Оптимальною температурою є вода 50 градусів.

Таким чином, кидати пельмені в каструлю потрібно в той момент, коли вода достатньо нагрілася, проте ще не закипіла.

Смакота! Дієтична шаурма з куркою за 20 хвилин

субота, 24 травень 2025, 12:12

Східне блюдо – шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак. До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб...

Чим замінити борошно для приготування сирників, щоб було смачно

субота, 24 травень 2025, 11:12

Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...