Купуючи продукти ми розраховуємо кількість залежно від термінів зберігання, щоб потім не довелось викидати їх у смітник. Таким чином ми зберігаємо власні кошти та навколишнє середовище. Для того, щоб скоротити кількість відходів слід також знати, як правильно зберігати продукти у холодильнику, щоб продовжити термін їх споживання, передають Патріоти України.
Так, наприклад, існує два види продуктів, які ніколи не варто зберігати у холодильнику на одній полиці, інакше вони зіпсуються ще швидше, ніж мали. Про які саме продукти йдеться та де краще їх зберігати, дізнавався The Sun.
Але для початку слід впевнитись, що у вашому холодильнику та морозильній камері встановлені ідеальна температура для зберігання продуктів. У холодильнику вона варіюється у діапазоні від 0 до +5 градусів, а у морозилці – від -18 до -20. Лише за такої температури продукти не будуть псуватись швидше, ніж вийде термін їх зберігання.
Також виявляється, що на одній полиці у холодильнику не слід зберігати овоч та фрукти. Ці, здавалось би ідеально поєднувані продукти у тарілці, зовсім не дружать між собою під час звичайного лежання у прохолоді. Справа в тому, що фрукти виділяють природній газ етилен, що провокує швидке псування продуктів неподалік. Саме тому надзвичайно важливо тримати овочі та фрукти у різних відділеннях холодильника, якщо ви бажаєте зберегти їх свіжіть якомога довше.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...